Aktuellt

Save the date: Årsmöte den 26 maj!
Årsmötet 2018 kommer äga rum den 26 maj i Stockholm. Mer information om tid och plats kommer längre fram. Vi vill dock uppmärksamma er på att ni redan nu kan nominera kandidater till styrelsen och skicka in motioner.

Som medlem i Forum Syd har ni möjlighet att påverka organisationens inriktning och verksamhet. Om ni vill lyfta någon särskild fråga, ta chansen och skriv en motion! Den 31 mars är sista dagen att skicka in motioner.

Ett annat sätt att påverka Forum Syds arbete är att nominera kandidater till styrelsen. De poster som det går att nominera till är: ledamot, suppleant, förtroenderevisor och revisorsersättare. Skicka in era nomineringar senast den 15 mars.  

Till höger finner ni information från valberedningen, nomineringsblankett samt en mall för motioner.

Medlemsmöte 25 november 2017
Den 25 november hölls Forum Syds årliga medlemsmöte. Mötet kretsade kring två aktuella ämnen: det krympande utrymmet för civilsamhället och kritiska biståndsfrågor inför valrörelsen. Dagen bestod av en föreläsning med Agneta Gunnarsson och två workshops med Kristina Ljungros respektive Katarina Wahlberg. Här kan du läsa mer om vad som sades på medlemsmötet.

Årsmötet 20 maj 2017
Forum Syds årsmöte ägde rum den 20 maj på Hilton Slussen i Stockholm. Du kan hitta handlingarna från mötet här på vår hemsida. Under mötet hölls bland annat ett panelsamtal om civilsamhällets mervärde i utvecklingssamarbetet. Samtalet modererades av Vicci Friberg och panelen utgjordes av Pelle Åberg, Stefan de Vylder och Charlotta Norrby. Under årsmötet valdes också styrelsen för 2017-2018 med Kent Härstedt som ordförande. Kontaktuppgifter till styrelsen hittar du här.

Läs Forum Syds medlemsbrev!
Medlemsbrevet kommer via mejl och ger dig en överblick av vilka frågor Forum Syd driver och vad som är på gång. Vi sprider gärna information om medlemsaktiviteter, tipsa oss! Vill du bli prenumerant, mejla till medlem@forumsyd.org.

 
Updated: 2017-06-13