Aktuellt

Medlemsmöte 25 november 2017
Den 25 november hölls Forum Syds årliga medlemsmöte. Mötet kretsade kring två aktuella ämnen: det krympande utrymmet för civilsamhället och kritiska biståndsfrågor inför valrörelsen. Dagen bestod av en föreläsning med Agneta Gunnarsson och två workshops med Kristina Ljungros respektive Katarina Wahlberg. Här kan du läsa mer om vad som sades på medlemsmötet.

Årsmötet 20 maj 2017
Forum Syds årsmöte ägde rum den 20 maj på Hilton Slussen i Stockholm. Du kan hitta handlingarna från mötet här på vår hemsida. Under mötet hölls bland annat ett panelsamtal om civilsamhällets mervärde i utvecklingssamarbetet. Samtalet modererades av Vicci Friberg och panelen utgjordes av Pelle Åberg, Stefan de Vylder och Charlotta Norrby. Under årsmötet valdes också styrelsen för 2017-2018 med Kent Härstedt som ordförande. Kontaktuppgifter till styrelsen hittar du här.

Medlemsmöte 26 november 2016
Medlemsmötet den  26 november handlade om Forum Syds strategiska inriktning för de kommande åren och var en möjlighet för de närvarande organisationerna att ge sina åsikter om det. Med hjälp av den externa processledaren Johanna Nordström utgick dagen från ett nyfiket frågande perspektiv, en metod som bidrog till att medlemsmötet blev ett forum för att lära känna andra medlemsorganisationer samtidigt som vi gemensamt arbetade fram visioner för var och vad Forum Syd ska vara 2022.

Medlemserbjudande: kurser online via LINGO!
Medlemsorganisationer och lokala organisationer är välkomna att ta del av kursutbudet i LINGO. Skapa ditt konto på Forum Syds plattform för e-learning redan idag. Du hittar mer information om e-learning och Forum Syds utbildningar på sidan för kurser!

Läs Forum Syds medlemsbrev!
Medlemsbrevet kommer via mejl och ger dig en överblick av vilka frågor Forum Syd driver och vad som är på gång. Vi sprider gärna information om medlemsaktiviteter, tipsa oss! Vill du bli prenumerant, mejla till medlem@forumsyd.org.

 
Updated: 2017-06-13