Block 2A Vad är LFA?

 

2017-03-13

Plats: Stockholm,Tid: 16:00

Text till anmälningssidan:

Välkommen till kursen Vad är LFA? (Block 2A) 

Den här onlinekursen handlar om LFA – Logical Framework Approach och metodens 9 steg. Du behöver ha en dator och ett headset och sitta i ett lugnt rum.

Tid: Måndag 13 mars kl: 16.oo – 18.oo (inloggning 15.30)

Vi kommer att gå igenom LFA-metodens olika steg och titta vi på vad det innebär att planera ett projekt enligt metodens steg. Kursen bedrivs online och vänder sig till alla organisationer som funderar på att starta ett utvecklingsprojekt genom Forum Syd.

Innan du anmäler dig till Block 2 A ska du ha genomfört Block 1. Du anmäler dig till Block 1 här: http://www.forumsyd.org/Kurser/Projektkurser/Block-1/

Passa samtidigt på att läsa informationen om Forum Syds övriga kurser. Kurserna bygger på varandra så det är viktigt att du genomför dem i rätt ordning.

Du behöver ha ett head-set med mikrofon samt en webkamera. Du får en länken till webinariet då du skickar in svar på två frågor som ingår i Block 1. Du kan gå in någon dag i förväg och testa ljud-, video- och mikrofonfunktioner. Du behöver logga in 30 min innan kursstart då du också får ta del av de verktyg som vi kommer att använda på utbildningsplattformen.

Har du frågor om kursinnehållet kan du vända dig till lotta.granberg(at)forumsyd.org

Har du frågor om anmälan kan du vända dig till eva.närvä(at)forumsyd.org

Deadline: 10 mars